vineri, 29 februarie 2008

Iubeste romaneste!


Duminica trecuta, de
Dragobete, am participat la spectacolul "Iubeste Romaneste!"
in comuna Botoroaga. Evenimentul a fost organizat de TNL Botoroaga cu sprijinul organizatiei locale a Partidului National Liberal si in special cu amabilitatea domnului primar Cojocaru Mihail.
Multe jocuri, un recital exceptional sustinut de Florin Vasilica si Grupul ”Teleormanul”, ciocolata, tombola, flori, concurs de karaoke si casatoria pentru o zi au fost ingredientele unui eveniment inedit, organizat cu multa grija de tinerii liberali din Botoroaga.
La sarbatoare au participat liderii judeteni ai PNL in frunte cu domnul deputat Marian Almajanu, care , intr-o discutie ulterioara, mi-a confirmat inca o data succesul evenimentului.
Sunt placut impresionata vazand niste tineri atat de responsabili care si-au asumat intreaga organizare a evenimentului la fel cum, sunt impresionata de modul civilizat in se desfasoara relatiile interumane in acest sat din Teleorman. Modul in care ei muncesc ar trebui sa dea de gandit si celor mai fini analisti ai politicii romanesti. Multumirea vis-a-vis de colaboarea noasta si speranta ca ma voi intoarce acolo in cateva saptamani ma bucura nespus.
Cu dorinta de a nu supara sau descuraja, recunosc ca TNL Botoroaga este cea mai omogena echipa cu care am lucrat pana in prezent si tin cu aceasta ocazie sa le multumesc pentru ceea ce sunt .

PS Despre componenta BPL TNL Botoroaga, ales in aceiasi zi, vreau sa va vorbesc doar dupa validare.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari!

Anonim spunea...

hmmmm

Anonim spunea...

pooooop draguta mia verisoara!!!!!:*
:)

Anonim spunea...

ai dreptate...e o placere sa lucrezi cu asa o echipa...felicitari tinerilor din Botoroaga :) si tie ade :D

silvik spunea...

ce tare ...daca o tii tot asa poate ma convingi si pe mine sa ma inscriu la PNL..si ce este si mai tare este faptul ca desi comuna botoraga nu este o comuna f f cunoscuta se pare ca oameniisunt mult mai organizati decat in multe alte orase mai mici.....Ade paote devii presedintele asociatiei tinerilor PNL si atunci hiar vin hahaha pupik!

Anonim spunea...

hmmmmmm

Anonim spunea...

@anonim
mormaielile sau limbajul monosilabic cred ca isi au locul in alta parte... cred ca opiniile ar trebui afirmate raspicat...asta daca nu cumva nu prea ai curaj sa le sustii...sau argumente?!

Anonim spunea...

@zuz(a)
sau opinie...

Anonim spunea...

@anonim
cred ca nu e nimic mai trist decat sa nu ai nimic de spus... sa nu ai o opinie... prin ce ne mai deosebim atunci de animale??????????

Anonim spunea...

Faptul ca ai o opinie te deosebeste de animale? Dar cand un caine refuza sa manace ce ii dai nu inseamna ca are o opinie? Ca sa nu mai zic ca pana la urma si noi suntem tot animale. Doar ca suntem mai dezvoltati (unii) la nivelul inteligentei (cu toate ca si aici e relativ).

Anonim spunea...

interesanta abordare a spuselor mele... se stie ca fiecare dintre noi filtram informatiile prin prisma bagajului de cunostinte care, uneori e mai mare, alteori nu si de asemenea prin prisma trairilor proprii... vad ca tu faci parte din categoria celor pesimisti (sau te consideri realist?) care refuza sa admita ca sunt progrese in evolutia fiintei umane care ne deosebesc totusi de animale... si de cand cazul in care un caine refuza mancarea este considerat opinie? cum ai argumenta tu lucrul asta?

Anonim spunea...

o refuza pentru ca nu ii place. ceea ce ar putea insemna ca opinia lui e ca mancarea nu e buna. nu sunt pesimist. doar ca unii dintre noi se considera mult mai evoluati decat suntem in realitate. se stie de pilda ca furnicile, albinele sunt organizate in clase sociale si ca sunt foarte avansate din punct de vedere organizational. de asemenea unii zic ca daca dinozaurii nu ar fi disparut asa brusc ar fi ajuns la nivelul de inteligenta la care suntem noi acuma. si nu uita de maimute. parerea mea e ca trebuie sa ne consideram foarte norocosi ca am evoluat in felu acesta. de asemenea cu toate ca suntem foarte inteligenti suntem singura specie de pe acest pamant care omoara din palcere. ceea ce nu e un semn prea bun de inteligenta.

Anonim spunea...

ai dreptate in ceea ce priveste albinele, furnicile, dinozaurii si chiar maimutele... dar argumentul pt cea cu cainele... imi pare rau... dar e un punct de vedere personal si nu ceva intemeiat... recunosc ca ai ocolit destul de elegant raspunsul. si da. suntem specia care omoara din placere, dar eu nu am sustinut nicicum ca inteligenta ar fi folosita doar in scop pozitiv... progresul e totusi o sabie cu doua taisuri... uneori refuzul de a-l accepta nu e si un semn de infatuare?

Anonim spunea...

Bai...in sfarsit am nimerit si eu pe aici. Imi place ca de la iubeste romaneste sa ajuns cu dicutia la dinozauri. E bine. Tot asa. Ne vedem cand mai nimeresc odata adresa.

Anonim spunea...

@ Razvan
asta dovedeste cat sunt de eruditi cititorii blogului meu:)