marți, 29 aprilie 2008

Din vacanta adunate.....

In cele trei zile de vacanta am incercat sa ma odihnesc si sa ma regasesc....
Am fost la campionatul de mini-fotbal......
Mi-am petrecut Pastele la tara...



Si am mers cu colegii la concert ...



.....tragand linie constat ca de odihnit nu am reusit....

11 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ,Ade in ultima perioada nu ne ai mai spus nimic de organizatia de la Botoroaga acolo unde tu incepusei o activitate destul de laborioasa,asteptam vesti
PA

Adelina Cristea spunea...

draga mea colega,
as prefera sa postezi cu numele tau real in cazul in care nu ti-e rusine cu el sau cu faptul ca suntem colege.
Nu stiu cata experienta ai, insa, eu iti pot spune ca mi-am dat seama ca trebuie sa fiu omul potrivit la locul potrivit, mai ales intr-o campanie electorala. In momentul de fata in Mosteni, Botoroaga si in alte comune din zona Videle este mai putina nevoie de mine decat Rosiori. Primarii PNL si-au facut datoria fata de alegatori lucru certificat de rezultatele din sondaje iar misiunea mea acolo se limiteaza in a tine legatura cu organizatiile de tineret atata timp cat ele au inteles care le este misiunea.
Ignor izul de ironie ieftina din comentariul tau si iti urez multa putere de munca in aceasta perioada.
Cu prietenie,
Adelina

Anonim spunea...

Din pacate trebuie sa i dau dreptate Adelinei ,daca si premarul nostru a si facea treaba bine nu mai era cazul,ca tu Adelina sa ti pierzi timpul prin Rosiori ci sa stai in Bucuresti unde activitatea ta este mult mai importanta si de unde puteai sa ajuti organizatia mult mai bine,dar dupa cum ai vavut si tu ,asta este situatia deocamdata sa speram ca prin aportul tau se va schimba ceva ,macar acum in al doisprezecelea ceas.
Bafta multa in continuare

Adelina Cristea spunea...

Multumesc pentru aprecieri, si pentru cuvintele mult prea frumoase. Oriunde am fost, mereu am avut o datorie morala fata de organizatia Rosiori. Ultimele zilepe trecute acasa au fost extrem de obositoare pentru mine insa am regasit gustul campaniei electorale si o multime de oameni minunati in care cred. In 2004, nu aveam nimic mai mult decat o gramada de idealuri, azi avem totul, am avut si mijloacele pentru a atinge idealurile dar am stim sa profitam ... Fiecare a gresit, unii mai mult, altii mai putini, rezultatul il vom afla in seara zilei de 1 Iunie.

Anonim spunea...

Vedeti, s a suparat lumea pe Crissu si Ade atunci cand erau nemultumiti de activitatea primarului Nutu si trageau un semnal de alarma ,tare imi e sa nu fie prea tarziu acum.

Anonim spunea...

A, acum le da ti dreptate si atnci se trezisera toti sa i huleasca ,cand ei observasera ce se intampla cu primarul si ceilalti .
Pacat ,bafta Adelina in continuare in demersul tau

Anonim spunea...

Esti o fata minunata Adelina. Te cunosc de foarte putin timp, dar impresia pe care mi-ai lasat-o este una foarte buna. Esti foarte tanara dar ai o ambitie de neclintit. Imi place ca nu dai niciodata inapoi si te zbati sa rezolvi probleme care ar trebui sa-i preocupe mai mult pe altii decat pe tine. Esti o buna organizatoare si oricand poate avea cineva incredere sa te lase sa te ocupi de ceva. Fii in continuare la fel de spontana si nu pune la suflet rautatile oamenilor pentru ca stii si tu ca invidia nu va disparea niciodata iar gura lumii numai pamantul o inchide.
Ciao!

Cristian Bodil spunea...

Ade chiar nu ma uimesc aceste comentarii de bine. Bafta in continuuare. App. e primul blog in care numele meu nu e asociat cu nume de animale sau nu mi se adreseaza injurii :)) Se pare ca unii si au dat seama ca acel Crissu nu e chiar asa de nenorocit.

Anonim spunea...

Draga noastra colega, nu stiu daca cineva cel putin in momentul acesta poate sa fie invidios/invidioasa pe cineva cum ar fii Adelina sau Bodil hai sa fim seriosi ,totusi

Adelina Cristea spunea...

@ ultimul anonim
cine a vorbit de invidie??? cred ca ai incurcat borcanele sau blogurile...

Anonim spunea...

nici aici nu scap d jigodia aia d bodil?????doamne...asta trebuie impuscat ...